Shopping i Buffalo, The Cheesecake Factory och Niagara fallen

Det har varit hektiska dagar här i Toronto (och i Buffalo också för den delen). Så ska försöka sammanfatta de två senaste dagarna. I fredags bar det iväg till Buffalo via bil. Vid 12-tiden anlände vi till Walden Galleria och shoppingen började. Hittade en superfin klänning på Saks Fifth Avenue som jag ska bära på brölllopet nästa vecka och fick försöka behärska mig så gott jag kunde när jag klev in i Sephora. Till kvällen åt vi middag på The Cheesecake Factory och däckade sedan omedelbart när vi checkat in på vårat hotell, Salvatore's Garden Place Hotel. 
 
Nästa dag steg vi upp tidigt för mer shopping eftersom vi inte hunnit plöja hela Walden gallerian. Slog till stort och införskaffade mig äntligen en Ipad Air (den kommer komma till stor användning när jag börjar studierna på Berkeley). Efter timmar av shopping körde vi tillbaka till den kanadensiska gränsen och besökte Niagara fallen. Och wow säger jag bara, så vackert!  Svårt att beskriva med ord och bilder gör den inte rättvisa. Vi avslutade med middag på The Famous och körde sedan hem igen.
 
Vid hemkomst ca 22.00 stack vi direkt ut igen med Aida och Tamar för en snabb drink och lite dans på Marlowe. Plockade sedan upp Armen, Saro och Raffi för nattkäk på Jack Asters. Däckade sedan ännu en gång stenhårt! Peew! 
  
Avslutade vår första shoppingdag i Buffalo med middag på The Cheesecake Factory
 
Vårat hotell, Salvatore's
 
Niagara fallen - Episkt är bara förnamnet
 
 
Le gang: syrran, mamma, jag och Hassmig 
 
Somewhere ooover the rainbooow
 
 
Jag framför fallen
 
Avslutade lördagen med nattkäk på Jack Asters.
 
 Lite av shoppingen: blingad clutch, smink, jumber från Love Culture, Ipad Air och klänning från Saks Fifth Avenue
 
 

Kommentera här: