48 timmar i Patong

2 dagar har passerat men det känns som om vi varit här minst i en vecka. Jag är mer utvilad och sliten än på länge, om man nu kan vara dom två sakerna samtidigt. Här rör sig tiden annorlunda, dagarna är slut innan du anar det men i vissa stunder känns det som att tiden står still. 

Vi avreste på tisdag kl 13.35 och anlände 11 timmar senare i Phuket, på grund av tidsskillnaden var klockan bara 06.35 på onsdagsmorgonen. Jetlaggad och trötta från en lång resa tog vi en taxi till hotellet som självklart inte lät oss checka in så tidigt. Det var bara att lämna in bagaget och gå och utforska området, inga sura miner här inte :) 

Än så länge har vi hunnit spendera flertalet timmar vid stranden, konsumerat kokosvattnet ur färska kokosnötter, ätit kryddig thailändsk mat, druckit söta Mai Thais och friska Singa's. Vi har promenerat runt planlöst och shoppat asiatisk hudvård, smink och bikinis, fått fötterna ompysslade på ett väldigt trevligt spa vid namn Sense of Nails Spa inne på shoppinggalleria  Jungceylon Shopping Complex och blivit erbjudna en hel del syndiga tjänster (som vi så klart avböjt). 

Igår kväll efter en mycket god middag vid restaurangen Tiger Inn begav vi oss för första gången till Patongs bargata Bangla Road och fann oss snart inne på den svenskägda baren Grabbarna Grus. Frågade mig genast omedelbart hur jag, en pryd 26-åring hamnat där bland de svettiga, brunbrända svenska 21-åringarna. 

I vilket fall så flödade förstås alkoholen (i form av mojito buckets & vodka sodas) och en mindre mosh pit bröt ut mitt i dansgolvet (bokstavligt talat höll på att mosas av 5 vuxna män) vilket Hannah fick avbryta genom att smälla sin handväska i ansiktet av en av killarna. 

Kort och gott funderar vi på riktigt att immigrera till Thailand. 

Låt äventyret börja!
Färska kokosnötter vid stranden har redan blivit ett måste!
En vampyr på stranden?
Middag och drinkar på Tiger Inn
Friterad glass.. hjälp mig!
<3
Bangla Road eller som vi gillar att kalla det "syndernas näste"
Farlig goda!

Kommentera här: